Zelfklevende etiketten

Zebra Z-Select 2000D

De Zebra Z-Select 2000D is een direct thermisch wit premium topcoated papier met een permanente belijming. Dit materiaal is uitermate geschikt voor gebruik in lage temperaturen. Dit materiaal is geschikt voor diverse toepassingen zoals product etikettering en voorraadinventarisatie. De Z-Select 2000D is geschikt voor: Zebra ZT200 Zebra ZM400 en ZM600 Zebra XI4-series

Merk: Zebra

Zebra Z-Select 2000T

De Zebra Z-Select 2000T is een coated thermal transfer wit papier met een permanente lijm op acrylbasis (ook bekend als vellum). Dit materiaal kan worden bedrukt in combinatie met inktlinten. Voor dit materiaal word een wax-lint aanbevolen. De Z-Select 2000T staat bekend om haar uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Dit materiaal is breed inzetbaar. Hierbij kunt u denken aan product-, pallet etikettering en voor het bedrukken van verzendetiketten. De Z-Select 2000T is geschikt voor alle typen printers van Zebra, met uitzondering van de mobiele printers en de thermische printers.

Merk: Zebra

Zebra Z-Select 2000D Removable

De Zebra Z-Select 2000D is een direct thermisch wit premium topcoated papier met een semi-permanente belijming. Dit materiaal is uitermate geschikt voor gebruik in lage temperaturen. Dit materiaal is geschikt voor diverse toepassingen zoals product etikettering en voorraadinventarisatie waarbij de etiketten weer verwijderd moeten worden zonder dat er lijmresten achterblijven. De Z-Select 2000D is geschikt voor: Zebra ZT200 Zebra ZM400 en ZM600 Zebra XI4-series In onze mediaconfigurator kunt u het juiste rolformaat selecteren.

Merk: Zebra

Zebra Z-Select 2000D 190 Tag

De Zebra Z-Select 2000D 190 Tag is een direct thermisch wit coated 190 micron transfer papier. Uitermate geschikt om in hoge kwaliteit barcodes en teksten te printen. Zeer geschikt voor het gebruik als ticket of als stevig papieren label te gebruiken. De Z-Select 2000D 190 Tag is geschikt voor: Zebra G-series Zebra 2824/2844 Zebra GC-serie In onze mediaconfigurator kunt u het juiste rolformaat selecteren.

Merk: Zebra

Zebra Z-Perform 1000D

De Zebra Z-Perform 1000D is een direct thermisch uncoated papieren materiaal met een permanente belijming. Deze etiketten bieden een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De Z-perform 1000D etiketten zijn breed inzetbaar voor diverse toepassingen. Hierbij kunt u denken aan palletlabeling en het bedrukken van verzendetiketten. De Zebra Z-perform 1000D is geschikt voor zowel de desktopmodellen als de mid-range en industriele modellen. In onze mediaconfigurator kunt u het juiste rolformaat selecteren.

Merk: Zebra

Zebra 8000D Linerless

De Zebra 8000D linerless is een direct thermisch materiaal (geen inktlint benodigd) waarbij u de keuze heeft uit een totale lengte van 19.8 of 25.9 meter. Doordat het continious media betreft kunt u dus zelf bepalen hoe hoog het etiket moet worden wat u nodig heeft. Dit materiaal is geschikt voor de volgende modellen: Zebra QL220/li> Zebra QL420 h2 class="static">In onze mediaconfigurator kunt u het juiste rolformaat selecteren.

Merk: Zebra

Zebra Z-Perform 1000T

De Zebra Z-Perform 1000T is een uncoated thermisch transfer wit papier met een permanente lijm op acrylbasis (ook bekend als vellum). Dit materiaal kan worden bedrukt in combinatie met inktlinten. Voor dit materiaal word een wax-lint aanbevolen. De Z-Perform 1000T staat bekend om haar uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Dit materiaal is breed inzetbaar. Hierbij kunt u denke aan product-, pallet etikettering en voor het bedrukken van verzendetiketten. De Z-perform 1000T is geschikt voor alle typen printers van Zebra, met uitzondering van de mobiele printers en de thermische printers.In onze mediaconfigurator kunt u het juiste rolformaat selecteren.

Merk: Zebra

Zebra Z-Perform 1000D 110 Tag

De Zebra Z-Perform 1000D 110 Tag is een direct thermisch wit papier met een stevige coating. Dit materiaal is speciaal gemaakt voor de mobiele printers van de Zebra. Voor denkbare toepassingen kunt u het beste denken aan het printen van tickets of het printen van schaplabels voor in het in magazijn. Deze etiketten zijn geschikt voor de volgende modellen: Zebra QL320 Zebra QL420 In onze mediaconfigurator kunt u het juiste rolformaat selecteren.

Merk: Zebra

Zebra Z-Perform 1000T 190 Tag

De Zebra Z-Perform 1000T 190 Tag is een thermal transfer uncoated 190 micron papier. Dit materiaal kan worden bedrukt in combinatie met inktlinten. Voor dit materiaal word een wax-lint aanbevolen. De Z-Perform 1000T 190 Tag staat bekend om haar uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Dit materiaal is breed inzetbaar. Hierbij kunt u denken aan product-, pallet etikettering en voor het bedrukken van tickets. De Z-perform 1000T 190 Tag is geschikt voor: Zebra ZT200 Zebra ZM400 en ZM600 Zebra XI4-series In onze mediaconfigurator kunt u het juiste rolformaat selecteren.

Merk: Zebra

Zebra 8000T All-Temp

De Zebra 8000T All-Temp is een materiaal geschikt voor omgevingen in extreme temperaturen variërend van -40ºC tot 93ºC. Wanneer u voor de langere termijn uw producten wil voorzien van een etiket in omgevingen waarbij de temperatuur fluctueert is dit materiaalsoort de beste keus. Dit materiaal is geschikt voor de volgende modellen: Zebra S4M Zebra ZT200 Zebra ZM400 en ZM600 In onze mediaconfigurator kunt u het juiste rolformaat selecteren.

Merk: Zebra

Zebra Z-ultimate 3000T White

De Zebra Z-Ultimate 3000T White is een glanzend wit thermal transfer materiaal van polyester met een permanente belijming op acryl basis. Dit materiaal heeft een perfecte printkwaliteit en is zeer goed bestand tegen chemicaliën. De Z-Ultimate 3000T heeft een perfecte smeer en kras bestendigheid in combinatie met de juiste Zebra printlinten. Voor dit materiaal worden de 5095 Resin (hars) ribbons aanbevolen Dit materiaal is geschikt voor de alle thermal transfer desktop printers. In onze mediaconfigurator kunt u het juiste rolformaat selecteren.

Merk: Zebra

Zebra Z-Ultimate 3000T Silver

De Zebra Z-Ultimate 3000T Silver is een glanzend zilver thermal transfer materiaal van polyester met een permanente belijming op acryl basis. Dit materiaal heeft een perfecte printkwaliteit en is zeer goed bestand tegen chemicaliën. De Z-Ultimate 3000T heeft een perfecte smeer en kras bestendigheid in combinatie met de juiste Zebra printlinten. Voor dit materiaal worden de 5095 Resin (hars) ribbons aanbevolen Dit materiaal is geschikt voor de alle thermal transfer desktop printers. In onze mediaconfigurator kunt u het juiste rolformaat selecteren.

Merk: Zebra

Filter resultaten