Ribbons / Printlinten

Zebra Ribbon 2300 European Wax

De Zebra Ribbon 2300 European Wax is de instapversie binnen het ribbonassortiment van Zebra. Deze inktlinten zijn aantrekkelijk geprijsd en verlaagt de instapdrempel voor u om over te stappen naar Zebra-supplies. De 2300 wax/serie is het ideale inktlint voor bedrukking op papieren etiketten (zowel gecoated als uncoated). De 2300 waxlinten zijn geschikt voor alle modellen van Zebra (uitgezonderd mobiele printers). In onze mediaconfigurator kunt u het juiste rolformaat selecteren.

Merk: Zebra

Zebra Ribbon 2100 High Performance Wax

De 2100 High performance wax ribbon is een inktlint gemaakt voor papieren etiketten. Deze reeks is van hogere kwaliteit dan de standaard wax ribbons. Doordat het materiaal iets harder is qua structuur zijn de uiteindelijke afdrukken beter bestand tegen bekrassingen en vuil. Dit materiaal is geschikt voor alle Zebra mid-range en industriële printers De Zebra 8000D 10 year receipt is geschikt voor de MZ-serie en de RW-serie mobiele printers. In onze mediaconfigurator kunt u het juiste rolformaat selecteren.

Merk: Zebra

Zebra Ribbon 5319 Performance Wax

De 5319 High performance wax ribbon is een inktlint gemaakt voor papieren etiketten. Deze reeks is van hogere kwaliteit dan de standaard wax ribbons. Doordat het materiaal iets harder is qua structuur zijn de uiteindelijke afdrukken beter bestand tegen bekrassingen en vuil. Dit materiaal is geschikt voor alle Zebra mid-range en industriële printers. In onze mediaconfigurator kunt u het juiste rolformaat selecteren.

Merk: Zebra

Zebra Ribbon 3400 High Performance Wax/Resin

De Zebra Ribbon 3400 High Performance is een wax-hars materiaal geschikt voor papieren en synthetische etiketten. Doordat dit materiaal gedeeltelijk uit een harssubstantie bestaat zal de bedrukking kras- en slijtvaster zijn de standaard wax-linten. De 3400 wax/harslinten zijn geschikt voor alle modellen van Zebra (uitgezonderd mobiele printers). In onze mediaconfigurator kunt u het juiste rolformaat selecteren.

Merk: Zebra

Zebra Ribbon 3200 Premium Wax/Resin

De Zebra Ribbon 3200 Premium is een wax-hars materiaal geschikt voor papieren en semi-kunststof etiketten. Doordat dit materiaal gedeeltelijk uit een harssubstantie bestaat zal de bedrukking kras- en slijtvaster zijn de standaard wax-linten. De 3200 wax/harslinten zijn geschikt voor alle modellen van Zebra (uitgezonderd mobiele printers). In onze mediaconfigurator kunt u het juiste rolformaat selecteren.

Merk: Zebra

Zebra Ribbon 5555 Standard Wax/Resin

De 5555 Standard Wax/Resin ribbon is een inktlint gemaakt voor papieren etiketten. Deze reeks is van hogere kwaliteit dan de standaard wax/resin ribbons. Doordat het materiaal iets harder is qua structuur zijn de uiteindelijke afdrukken beter bestand tegen bekrassingen en vuil. Dit materiaal is geschikt voor de Zebra P4T mobiele printer In onze mediaconfigurator kunt u het juiste rolformaat selecteren.

Merk: Zebra

Zebra Ribbon 4800 Performance Resin

De Zebra Ribbon 4800 Premium is een hars-materiaal geschikt voor polyester en kunststof etiketten. Doordat dit materiaal uit een harssubstantie bestaat zal de bedrukking kras- en slijtvast zijn en ook bestand zijn tegen chemicaliën. Het word niet aanbevolen deze i.c.m. papieren etiketten te gebruiken. De 4800 harslinten zijn geschikt voor alle modellen van Zebra (uitgezonderd mobiele printers). In onze mediaconfigurator kunt u het juiste rolformaat selecteren.

Merk: Zebra

Zebra Ribbon 5095 High Performance Resin

De Zebra Ribbon 5095 High Performance Resin is een harslint speciaal gemaakt voor het printen van kleine barcodes en afbeeldingen met een hoge resolutie. De 5095-ribbons zijn met name geschikt voor het bedrukken van kunststof en polyester etiketten. Deze inktlinten zijn goed bestand tegen chemische bestandsdelen, daardoor zijn ze uitermate geschikt voor gebruik in ziekenhuizen en laboratoria. De 5095 harslinten zijn geschikt voor alle modellen van Zebra (uitgezonderd mobiele printers). In onze mediaconfigurator kunt u het juiste rolformaat selecteren..

Merk: Zebra

Zebra Ribbon 5100 Premium Resin

De Zebra Ribbon 5100 Premium Resin is een harslint speciaal gemaakt voor het bedrukken van etiketten voor de meest industriele toepassingen De 5100-ribbons zijn met name geschikt voor het bedrukken van kunststof en polyester etiketten. Deze inktlinten zijn goed bestand tegen chemische bestandsdelen, daardoor zijn ze uitermate geschikt voor gebruik in ziekenhuizen en laboratoria. De 5100 harslinten zijn geschikt voor alle mid-range en industriële printers. In onze mediaconfigurator kunt u het juiste rolformaat selecteren.

Merk: Zebra

Zebra Ribbon Image Lock

De Zebra Ribbon Image Lock is een duurzaam ribbon gemaakt van hars. Deze inktlinten zijn speciaal gemaakt voor de witte en zilveren etiketten van Zebra (Z-Xtreme 5000T). Dit materiaal is geschikt voor alle Zebra mid-range en industriële printers In onze mediaconfigurator kunt u het juiste rolformaat selecteren.

Merk: Zebra

Intermec Ribbon TMX 1310 Standard Wax

De Intermec Ribbon TMX 1310 Standard Wax is een inktlint gemaakt voor papieren etiketten. Deze reeks is de standaard kwaliteit van de wax ribbons en is de instapversie binnen het ribbonsassortiment van Intermec. Dit materiaal kenmerkt zich door haar uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Dit materiaal is geschikt voor zowel de Intermec desktop, mid-range als industriële printers. In onze mediaconfigurator kunt u het juiste rolformaat selecteren.

Merk: Honeywell

Intermec Ribbon TMX 1305 Enhanced Wax

De Intermec Ribbon TMX 1305 Enhanced Wax is een inktlint gemaakt voor papieren etiketten. Deze reeks is van hogere kwaliteit dan de standaard wax ribbons. Doordat het materiaal iets harder is qua structuur zijn de uiteindelijke afdrukken beter bestand tegen bekrassingen en vuil. Dit materiaal is geschikt voor de Intermec mid-range en industriële printers. In onze mediaconfigurator kunt u het juiste rolformaat selecteren.

Merk: Honeywell

Filter resultaten