Copyright

Op deze website rust een auteursrechtelijke bescherming. Deze website https://www.directid.com is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten. Het is niet toegestaan om elementen of onderdelen van deze site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van OPAL Associates BV elementen of onderdelen van deze site te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen voor derden op welke wijze dan ook. 

Inhoud webpagina

De website https://www.directid.com, met diens inhoud, is bestemd voor onze klanten. De inhoud van deze website is met grote zorg samengesteld, maar er kan geen garantie worden gegeven over de aard of inhoud van de informatie van deze site. Er kunnen geen rechten worden verleend aan de inhoud van deze site. DirectID - OPAL BV is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik van deze informatie.

Doorlinken  

Het is tevens niet toegestaan om de site https://www.directid.com te framen. OPAL Associates BV acht zich niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de toegang tot informatie op iedere site die is gelinkt van of naar deze site.